Laatste versie 3.0.2(0)

Bèta-apps: waar & hoe?

Android

De vernieuwde Coach Amigo Android-app kun je downloaden in de Google Play store. Wanneer je de bèta-versie wilt gaan gebruiken, dien je wel eerst jouw deelname aan de bèta-test te bevestigen op deze pagina: https://play.google.com/apps/testing/nl.coachamigo

Zoek de Coach Amigo app vervolgens in Google Play op, je zult nu aan de naam van de app herkennen dat het om de bèta-versie gaat. Installeren en je kunt aan de slag!

Foutmelding Android
Wanneer je bovenstaande melding krijgt hebben wij nog niet jouw e-mailadres waarmee je bij Google geregistreerd staat kunnen toevoegen. Stuur ons dit adres dan svp zo snel mogelijk toe: support@coachamigo.nl. Komt het helemaal goed.

iOS

De vernieuwde Coach Amigo iOS-app kun je downloaden met behulp van de app TestFlight. Dit is de officiële testomgeving van Apple. Als bèta-tester ontvang jij binnenkort een uitnodiging in je mailbox (deze versturen wij via Apple) om de iOS bèta-versie te kunnen downloaden.

Wanneer je de instructies in deze e-mail volgt kan het niet misgaan. Vanuit de e-mail kun je TestFlight openen, zodat je de uitnodiging kunt accepteren (gebruik hiervoor de in de e-mail toegestuurde code). Vervolgens kun je de Coach Amigo-app voor iOS installeren. De eerste keer heb je wellicht het Apple-appje ‘TestFlight’ nog niet geïnstalleerd, ook dit lukt je eenvoudig door de instructies uit de e-mail op te volgen.

Desktop

Op je iPad of PC kun je nu gaan inloggen op de nieuwe desktop-app van Coach Amigo. Hiervoor ga je naar edge.coachamigo.nl

Inloggen in de bèta-apps lukt alleen met het door jou bij ons aangegeven account. Gebruikers die niet zijn aangemeld als bèta-tester zullen nog niet met de nieuwe apps kunnen werken.