Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Opstarten met Coach Amigo

12 oktober 2016

De eerste stappen… (Deze béta-fase is gesloten)

Wanneer je jezelf hebt aangemeld als Bèta-tester ontvang je een e-mail met de benodigde gegevens. Zorg dat je op je iOS device “Testflight” hebt geïnstalleerd. Voor Android volg je de link in de e-mail.

Start zonder account en met demo-data om meteen te gaan testen, of maak een account aan en voeg alle data toe van de spelers uit jouw team. Creëer het juiste shirt, de clubnaam en voeg de spelers welke je hebt aangemaakt aan je team toe.

Vervolgens kun je aan de slag gaan met het instellen van wedstrijden. Hier kies je datum, naam van de tegenstander, of je thuis of uit speelt en kun je ook de shirt-kleuren van de tegenstander opmaken.

Hierna kun je aan de slag gaan met het maken van opstellingen en wisselschema’s.