Start nu
NL | EN
v3.1.1(0)

Aanpassing vlak voor wedstrijd

18 april 2017

Pas je team aan vlak voor de wedstrijd

Wanneer vlak voor de wedstrijd een aanpassing in je voorbereidde opstelling gewenst is kun je toch eenvoudig veranderingen doorvoeren.

  • In “schema & opstelling” bij schema kun je een afwezige speler verwijderen uit de wedstrijd door op zijn gegevensbalk (naam en bolletjes erachter) naar links te swipen. Hij of zij verdwijnt dan uit de lijst (maar niet uit je app en account, dus volgende keer kun je hem zo weer gebruiken).
  • Wanneer je een speler wilt toevoegen kun je onderaan de lijst op de grijze plus tikken. Hierdoor kom je in het spelersmenu waar je een bestaande speler kunt toevoegen of een nieuwe kunt aanmaken. Druk voor een nieuwe speler aanmaken op het rode plusje rechtsonder dit scherm.
  • De nieuw aangemaakte speler verschijnt direct in je schema.
  • Let erop dat aanpassingen in je spelerslijst gevolgen hebben voor het aantal spelers in het veld en daarmee ook  je opstellingen. We werken er aan om in een volgende versie spelers direct vervangbaar te maken. Dan wordt het nog eenvoudiger. Voor nu zul je deze even snel moeten doorlopen om alles weer naar wens te maken.

Kijk ook even naar het filmpje!