Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Wisselhulp uitzetten

25 juni 2017

Wisselhulp is handig, maar niet altijd! Daarom… kun je het nu uitzetten!

We zijn gestart vanuit het jeugdvoetbal… Daarbij is wisselen een belangrijk onderdeel. Maar wanneer je een team coacht waarbij een wisselschema minder relevant is kun je deze vanaf versie 1.1.0 ook uitzetten. Klinkt vast heel logisch voor de meesten onder jullie, dat werd ons ook duidelijk gemaakt ;-).

Dus wanneer je een wedstrijd instelt:

  • Druk op “wissels per helft”
  • Swipe naar “geen wisselhulp”
  • Druk op “klaar”

En dat is dan ook weer geregeld. Denk eraan dat tijdens de wedstrijd de wissels gewoon op de livestream worden geregistreerd. Alleen zul je de wissels zelf, handmatig, moeten toepassen: swipe de speler van de bank op de speler in het veld welke je uit het team wilt halen (andersom werkt niet).