Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Perioden

04 februari 2018

Seizoenen, perioden, toernooitjes …

Bij de eerst volgende update brengen we heel wat mooie nieuwe features. Een hele belangrijke is de toevoeging van het creëren van perioden. Deze kun je gebruiken voor wat je maar wilt. Een toernooitje? Een nieuw seizoen? Maak het maar aan en de nieuwe wedstrijden worden vanzelf onder deze nieuwe periode vastgelegd. Zo houd je ook de verzamelde statistieken mooi bij elkaar (die we overigens ook flink hebben uitgebreid).

En heb je per ongeluk een wedstrijd gespeeld onder de verkeerde periode? Geen probleem, je kunt achteraf altijd nog een wedstrijd in een andere periode onderbrengen. Dat kan dus ook met alle wedstrijden die al gespeeld zijn tot nu toe.

Vergeet niet dat alleen de wedstrijden zichtbaar zijn die in de actieve periode vallen. Straks even mee oefenen voor het beste seizoensresultaat!