Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Versie 2.1 is los!

02 maart 2018

Tada! Versie 2.1!

  • Veel meer statistieken zichtbaar
  • Invoervelden relatiecodes (KNVB account, wedstrijden, team en spelers)
  • Perioden indeling
  • Schot op paal & lat registratie
  • Design aanpassingen
  • Meer gegevens bij spelers
  • Rugnummers vervallen nu bij afwezigen (toe te kennen aan andere speler)
  • Aantal nieuwe shirt-typen
  • iPhone X ondersteuning
  • Bugs afgestoft en de kast opgeruimd

Veel meer statistieken

Alle gegevens die je tijdens de wedstrijden hebt ingevoerd werden altijd al bewaard. Alleen kon je er nog niet naar terugkijken en verder induiken. Daar hebben we verandering in gebracht met deze update.
Wanneer je nu naar statistieken gaat zie je een compleet aangepast overzicht. De prestaties van je team worden weergegeven. Je kunt kiezen of je dit voor alle type wedstrijden wilt zien of specifiek voor bijvoorbeeld alleen de competitiewedstrijden.
Het overzicht speeltijd toont bij hoeveel wedstrijden een speler aanwezig was en hoeveel minuten hij heeft gespeeld. Ranglijsten toont de topscorers en assist-lijst. En wedstrijdgebeurtenissen toont een mooi overzicht van alle verdere events in jouw wedstrijden.

Alle gegevens zijn ook per speler beschikbaar. Druk bijvoorbeeld in het overzicht speeltijd op een speler, dan zie je precies wat deze speler allemaal heeft gepresteerd! Je kun dit persoonlijke statistieken-overzicht ook bereiken vanuit het spelers-overzicht. Druk op het statistieken-icoon bij de speler.

Relatiecodes

We werken aan het integeren van een directe koppeling met diverse systemen, zoals bijvoorbeeld de KNVB en spelervolgsystemen waar veel clubs mee werken. Voorbereidend hierop bieden we de mogelijkheid om relatiecodes in te voeren. Deze codes zorgen straks voor een naadloze aansluiting op de zojuist genoemde systemen.

Een eerste stap zal zijn dat je data- en PDF-exports kunt maken van bijvoorbeeld wedstrijden (dit komt de volgende update).

Perioden

Veel coaches missen de mogelijkheid om de wedstrijden te kunnen toekennen aan een seizoen of aan een toernooi. Met de invoering van ‘perioden’ is daar nu een geweldige mogelijkheid voor gecreëerd.
Aangezien een periode bepaalt welke wedstrijden worden vertoond in de app, zit de keuze-button op het hoogste niveau, dus bij je account. Wanneer je hier naartoe gaat zul je nu ‘perioden’ zien staan.
Hier kun je een periode aanmaken, hernoemen en activeren. In het bolletje voor de periode-naam staat een cijfer. Dit geeft aan hoeveel wedstrijden in deze periode geplaatst zijn. Overigens blijft alles bewaard natuurlijk, switchen tussen perioden verandert daar nooit iets aan.
Je kunt, ongeacht welke periode actief is, een wedstrijd (ook gespeelde) editten (druk op het potloodje bij het wedstrijdoverzicht) en toekennen aan een seizoen. Ken je een wedstrijd toe aan een andere periode dan de actieve periode zal hij dus logischerwijs verdwijnen uit je huidige overzicht. Je vindt hem dan weer terug wanneer je de periode activeert waar je de wedstrijd zojuist aan hebt toegekend.
Overigens worden statistieken, welke in de app worden getoond, gebaseerd op de actieve periode.

Schot op paal en/of lat

Een schot op doel of naast doel … en vanaf nu ook alles wat daar precies tussen zit: paal en lat! Iedere coach die versie 2.1 geïnstalleerd heeft kan dit nu aangeven.

Design aanpassingen

Wanneer je versie 2.1 opent en er wat doorheen struint zal het opvallen dat we een aantal menu’s wat anders hebben ingedeeld om meer overzicht te bieden. Bijvoorbeeld bij account, wedstrijden, jouw team, spelergegevens en statistieken. Bij de spelergegevens kun je nu ook wat meer zaken kwijt, bijvoorbeeld of een speler links-, rechts-, of tweebenig is!

Kleine ditjes, datjes en bugs eruit!

Vanaf versie 2.1 zullen rugnummers ‘vrijkomen’ wanneer een speler op afwezig wordt gezet (door bv. een blessure). Zo kun je het rugnummer toekennen aan andere speler. Ook hebben we nog shirt-variaties toegevoegd en vordert het werk gestaag door om alle shirts standaard in onze database te hebben staan.

Ook leuk voor coaches die staan te showen met hun iPhone X langs de kant van het veld: Coach Amigo is hier nu ook helemaal klaar voor!