Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Meer teams, meerdere gebruikers!

28 augustus 2018

In de komende update brengen we veel verbeteringen en nieuwe features. Zo kun je straks meer teams gaan aanmaken in de app. Veel coaches hebben dit de afgelopen tijd veelvuldig aan ons gevraagd om toe te voegen. Je kunt op deze wijze eenvoudig met selecties omgaan of eenvoudig doorwerken wanneer een nieuw seizoen start en je wordt daarin coach van een ander team.

Handig is dat ieder team ook zijn eigen periodes kent. Die worden, wanneer je straks wisselt van team, vanzelf meegeladen. Zo blijven al je statistieken strak bij elkaar.

 

Meerdere gebruikers bij hetzelfde team

Nog een handige en veelgevraagde feature is de mogelijkheid om met meerderen tegelijk te kunnen werken aan hetzelfde team. In de komende update kun je met dezelfde account-gegevens inloggen op verschillende apparaten. De melding of je het team wilt overnemen omdat het actief is op een ander apparaat zal daarmee tot het verleden behoren.

Met deze feature kun jij bijvoorbeeld de events invoeren terwijl de ander de wissels in de gaten houdt. Je bent vrij hoe je het wilt verdelen, maakt het allemaal nog makkelijker om goed aan de slag te gaan met Coach Amigo.

 

1 tot 3 teams in hetzelfde account

Wat ook lekker is: verschillende coaches kunnen tegelijk (wel met een ander team uiteraard) een wedstrijd starten. Door te switchen in de app zie je ook gelijk de stand bij het andere team!

Het wordt steeds leuker, dank voor alle feedback!