Start nu
NL | EN
v3.1.1(0)

Voetbal.nl wedstrijdagenda in Coach Amigo

29 augustus 2018

Het is natuurlijk leuk om alle wedstrijden één voor één in te voeren (ahum), maar wanneer alle wedstrijden vanzelf in Coach Amigo zouden verschijnen zou dat natuurlijk al een lekkere start zijn! Vandaar dat we dit hebben toegevoegd in de komende update.

 

Voetbal.nl agendakoppeling

Wanneer je in de voetbal.nl app de koppeling aanschaft om je agenda te vullen met alle speeldata kun je deze straks ook gebruiken in de wedstrijdagenda van Coach Amigo. De wedstrijden worden in één keer in het wedstrijdenoverzicht van Coach Amigo geplaatst. En wanneer er updates in het speelprogramma zijn kun je simpelweg even updaten in de Coach Amigo app en alles is weer helemaal op schema…

Wij gaan weer door, dank weer allen!