Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Versie 2.2 nu te downloaden!

12 november 2018
Poeh. Dat was ff buffelen en zweten om de laatste hobbels uit de weg te ruimen! We horen graag wat jullie van de update vinden. Er is heel veel doorontwikkeld in de core-engine van de app. Dit resulteert in betere prestaties, zeker ook op oudere devices. Makkelijker wedstrijden opzetten Daarbij is er echt een berg mogelijk- en vernuftigheden bijgekomen. Zo kun je nu bij jouw team alles regelen wat te maken heeft met hoe jouw team de wedstrijden speelt: standaard opstelling, aantal spelers op het veld, speelduur van de wedstrijden, wissel-management aan of uit… Dit zorgt ervoor dat bij het opzetten van nieuwe wedstrijden alles gelijk goed staat. En je dus gelijk klaar bent om een wedstrijd te gaan spelen! Kalender importeren van Voetbal.nl Ook is hier (bij jouw team) de mogelijkheid geplaatst om een externe kalender-link te plaatsen. Bijvoorbeeld de iCal (agenda) link die je in je voetbal.nl app kunt aanschaffen van jouw team. Plaatst de link in Coach Amigo en alle komende wedstrijden staan er vanzelf in! In één keer klaar. Wanneer er aanpassingen zijn kun je simpelweg weer even syncen en alle nieuwe data wordt vanzelf weer meegenomen zonder dat het je voorbereidingswerk aantast.
Met meerderen tegelijk! Wat echt super-super-super (en dan nog een paar keer) handig is: je kunt nu (met dezelfde credentials) op meerdere devices tegelijk inloggen. En dus werken aan hetzelfde team. Voornamelijk tijdens de wedstrijden is dit erg prettig. Want nu kun je de taken een beetje verdelen. Kopiëren en plakken Je kunt vanaf deze versie complete wedstrijden, wedstrijdinstellingen of stukken daarvan (helft, wisselblok) kopiëren en ergens anders plakken. Hou je vinger in het wedstrijdoverzicht even vast op de wedstrijd die je wilt kopiëren, en er verschijnt een menuutje. Op deze manier werk je nog sneller door je wedstrijden heen ter voorbereiding.
Meer teams! Selecties enzo… Veel gevraagd en dan nu ook in het echt: in je app kun je nu meerdere teams beheren/aanmaken (tot 3 momenteel). Superhandig ook weer, kun je een selectie spelers verdelen over meerdere teams en hiermee vervolgens ook weer wedstrijden gaan spelen… Exports van de data?! Uh… daar zijn we bijna. In de app is alles helemaal voorbereid, we leggen nu de laatste hand aan onze PDF-tool welke van je wedstrijden automatisch PDF’s voor je gaat genereren. Om het allemaal nog even overzichtelijk te maken de lijst van aanpassingen en toevoegingen:
 • Inloggen en werken met meerderen tegelijk
 • Kopieren en plakken van wedstrijden en instellingen
 • Supersnel kunnen starten dankzij standaard instellingen bij jouw team
 • Meer teams aanmaken en beheren (tot 3 max)
 • Exporteren van wedstrijdgegevens naar datafile of PDF
 • Notificatie-center: we houden je op de hoogte van belangrijk nieuws over de app
 • Snelheidsverbetering (zeker ook voor oudere devices!)
 • Privacy mogelijkheid (foto’s niet tonen op de Livestream)
 • Shirts en teams allemaal toegevoegd
 • Statistieken werken nu zoals het de bedoeling is
 • Great save toegevoegd bij events
 • Wedstrijd die ‘nog speelt’ wordt nu altijd in de app getoond (je kunt ook snel weer de wedstrijd in)
 • Tijdens de rust aanpassingen en toevoegingen maken aan de stream
 • Herschikking instellingen en voorkeuren (wij vinden dit logischer ;-))
 • Standaard formaties toegevoegd
 • Speelminuten correct geregistreerd
 • Handmatig geforceerd syncen door in menu op bolletje te drukken
 • Wachtwoord op zichtbaar kunnen zetten tijdens invoer
 • App mediabibliotheek beheer pagina toegevoegd
 • Beschikbare modules overzicht toegevoegd
 • Archiveren in spelerslijst is nu ook mogelijk
 • Aantal nieuwe shirttypen
 • Bugfixes en nog meer bugfixes…
Laat ons vooral weten wat jullie van de update vinden, wat jullie missen of wanneer je verlegen om een praatje zit. We zijn blij met alles! Dank voor jullie support coaches! Echt top! PS: we zullen nog tutorials toe gaan voegen waarin alle verbeteringen en nieuwe features worden uitgelegd.