Start nu
NL | EN
v3.3.0(1)

Coach Amigo desktop

19 juli 2019

Er is de laatste weken veel in ontwikkeling gekomen. Als meest in het oog springend is de ontwikkeling van Coach Amigo op je PC of laptop. Via je webbrowser zal deze na de zomervakantie beschikbaar komen. In eerste instantie voor onze groep testgebruikers.

Aanmelding en team delen

Met deze lancering zullen we ook een vereenvoudigd aanmeld-proces klaar hebben staan. Dat betekent opstarten op je computer, spelers invoeren, opstelling maken en vervolgens verder kunnen gaan in de app op je phone. En andersom natuurlijk.

Ook zul je je team kunnen gaan delen met andere accounts. Om dit overzichtelijk beschikbaar te maken hebben we gekozen om dit als eerste beschikbaar te maken in de desktop omgeving. Het maakt het overdragen van teams onderling mogelijk. Zo kun je, wanneer je begint met coachen bijvoorbeeld een bestaand team overnemen. Inclusief alle gegevens.

Wachtwoord vergeten

Inloggen wordt sowieso gemakkelijker. We zullen we gebruik gaan maken van ‘magic links’ waarmee superveilig inloggen via je e-mail mogelijk wordt gemaakt. Dit om ook het hele proces rondom vergeten wachtwoorden en dergelijke te vereenvoudigen. Het overkomt sommige coaches wel eens 😉 …

Kortom er gaat weer veel gebeuren! Heb je vragen, laat het ons weten op via de site, dat kan hier! Of stuur een e-mail aan support@coachamigo.nl.

Cheers!