Start nu
NL | EN
v3.1.1(0)

Wedstrijden centraal in de app!

18 februari 2020

Start supersnel de komende wedstrijd

De navigatie wordt aangepast om coaches een helder zicht te geven op wat de app allemaal biedt. Alles wordt straks rondom het centrale event van de mobiele geplaatst: de wedstrijd! Straks kun je supersnel naar de wedstrijdlijst navigeren. En de eerstvolgende wedstrijd starten.

Het menu vind je straks helemaal onderin beeld. Zeker handig voor de steeds grotere schermen waarmee gewerkt wordt. Het geeft bovendien een berg meer ruimte, doordat we de bovenbalk helemaal hebben kunnen verwijderen.

Perioden worden bereikbaar en handig

In de wedstrijdlijst is het straks mogelijk om snel te switchen naar een andere periode. In de huidige versie is dit nogal ‘verstopt’. Maar je kunt er gemakkelijk verzamelingen van wedstrijden mee aanmaken: seizoenen, toernooien en wat nog meer.

Alles sluit straks natuurlijk naadloos aan op de desktop-versie van Coach Amigo!