Start nu
NL | EN
v3.3.2

Gratis of Premium?

Coach Amigo is ontwikkeld om als coach een uitstekend overzicht te houden over jouw team. Je zult je spelers in gaan voeren, je teamselectie samenstellen en wedstrijden gaan opzetten en spelen. En wanneer je wilt, ga je ook de fans op een echt live-verslag van de wedstrijden trakteren. Al deze functies zijn gratis voor jou beschikbaar (volledige vergelijking Gratis team vs Premium team)

Maar er is meer. Veel meer. Dat krijg je wanneer je jouw team Premium maakt… Lees maar hieronder:

Premium: next level!

Een Premium team abonnement geeft je een stapel extra features en een hoop gemak erbij. Voor slechts €49,99 per jaar kun je er al mee aan de slag (of kies voor €6,99 per maand / 14,99 per kwartaal). Je schaft een abonnement voor een team aan in de app, of in de Coach Amigo desktop-app!

Wat krijg je allemaal:

(Scroll naar beneden, er komen regelmatig meer features bij)

Volledig aan de slag met de desktop versie

Een gratis team kan beperkt gebruik maken van de desktop-versie. Maar dankzij je Premium abonnement kun je volledig losgaan: op het grote scherm werken met opstellingen, formaties uitdenken en bewaren. Wedstrijden opzetten en achteraf eenvoudig de tijdlijn aanpassen. Het brengt net even wat meer comfort in het leven van een coach… 

Gratis gebruik van Trainer Amigo

Iedere coach met een eigen Premium team kan gratis aan de slag met Trainer Amigo. Maak trainingsselecties aan. Start met het bijhouden van aanwezigheid, het geven van waarderingen en bekijk alle statistieken. En werk samen met anderen!

Deel je team en werk samen

Met een Premium team abonnement kun je ook anderen gaan uitnodigen om samen te gaan werken aan het team. Degenen die je uitnodigt zullen ook van de Premium mogelijkheden gebruik kunnen maken bij het team. Zo maak je ook het coachen echt teamwerk. Wat het echt superleuk maakt is dat je ook tijdens de wedstrijd samen aan de tijdlijn (livestream) kunt werken. 

Meerdere apparaten tegelijk

Met een Premium team abonnement in jouw account geniet je ook van het gemak om op al je apparaten tegelijk ingelogd te blijven. In vergelijking met een account welke geen Premium team abonnement heeft: hier kun je slechts op één apparaat tegelijk zijn ingelogd.

Fans en spelers komen samen op de Team Pagina

Een Premium Team krijgt toegang tot haar Team Pagina: een centrale plek voor je team waarmee je spelers en fans (ouders) op de hoogte kunt houden van je team. Ze zullen aankomende trainingen en wedstrijden vinden. Een compleet wedstrijdoverzicht. Updates die je hebt geplaatst, algemene teaminformatie en informatie over spelers en staf.

Verlengen & Strafschoppenseries

De gratis versie stelt je in staat om wedstrijden feilloos te registreren. Maar met een Premium abonnement kun je ook de verlenging vlekkeloos opzetten en bijhouden. En ook de strafschoppenseries kun je registreren. Of ze nu voor de kun zijn bij de jeugd of echt beslissend zijn bij een bekerwedstrijd. Het kan allemaal en is ook te zien op de Livestreams voor alle fans!

Uitgebreide wedstrijdopzet

Een gratis team is beperkt tot het opzetten van wedstrijden bestaande uit 2 helften. Met een Premium team abonnement kun je flexibel 1 t/m 4 helften opzetten. Zo kun je je in alle wedstrijdbochten wringen: van toernooi tot jeugdcompetitiewedstrijden.

PDF-exports

Met een Premium team abonnement ben je in staat om van een gespeelde wedstrijd een superstrakke PDF te genereren. Inclusief alle statistieken en de volledige tijdlijn. 

Schot- & goalpositie visueel aangeven

Wanneer je een goal noteert in de tijdlijn tijdens een wedstrijd kun je, dankzij het Premium team abonnement, soepel aangeven waar precies de bal het doel inging. Maar ook schoten kun je van de exacte positie voorzien. Heel intuïtief, heel erg leuk.

Bewaar wedstrijdopzet en eigen formaties

Met een Premium team abonnement kun je van een complete wedstrijd een template maken. Zo kun je iedere nieuwe wedstrijd supersnel opzetten. Ook de formaties die jij creëert, van 6-3-1 tot 1-5-4, sla je op en kun je snel tevoorschijn toveren wanneer je ze nodig hebt.