Laatste versie 2.2.2(0)

Roadmap

Want stilstand betekent dat je niet vooruitgaat.

Coach Amigo wil blijven ontwikkelen, samen met jou coach! Zo hebben we al heel wat plannen op onze roadmap gezet om in de nabije toekomst te gaan uitrollen.

1
DONE

Volledige & veilige cloud-opslag

Onmisbaar om iedere toevoeging en aanpassing straks over alle gebruikte devices naadloos beschikbaar maken: dus switchen van device of straks achter de PC aanpassingen maken, het werkt soepel samen zonder dat je weer opnieuw moet beginnen. Ook wanneer je even niet online bent en aanpassingen maakt; het werkt zo intelligent dat je gevens toch bewaard blijven. Dit klinkt logisch, en dat maken wij het ook ;-).

2

Desktop omgeving

Als coach zit je niet de hele dag met je mobiel te spelen. Begrijpen wij ook. Daarom is de desktop omgeving straks onmisbaar. Hier kun je met het genot van het grote scherm werken aan jouw opstellingen & tactieken. Ook zul je jouw team kunnen toewijzen aan een assistent-coach of alle data en statistieken analyseren welke je inmiddels hebt verzameld.

3

De Fan-app

Deze app zal speciaal bedoeld zijn voor de fans van jouw team. Hierin kunnen ze de live-stream volgen welke jij als coach beheert. Ze krijgen tijdens de wedstrijd de mogelijkheid om foto’s, video’s, opmerkingen en wat al niet toe te voegen aan deze live-stream. Zo ontstaat een geweldig wedstrijdverslag, de moeite waard om nog eens terug te kijken, te delen en meer.

4

Hockey!

Voetbal is niet de enige sport welke gebruik kan maken van Coach Amigo. Een beetje hockey-coach kan met de huidige versie al uit de voeten, maar we zullen ons zeker gaan richten op een verdere uitwerking van Coach Amigo voor enthousiaste Hockey-coaches!

5

Club management connecties

Coach Amigo denkt en werkt vanuit de coach. Dat is anders dan de meeste club management systemen aanbieden. Maar deze systemen bieden meerwaarde, veel zelfs, daarom zijn we hard aan de slag om alle gegevens welke met Coach Amigo worden gegenereert toe te kunnen voegen aan systemen als Talento, Sportlink, Dotcomsport en anderen. Zo is de club ook helemaal blij met alle input die jij levert als Coach!

6

Trainingsmodule

Het wordt straks mogelijk om in de Coach Amigo app trainingen aan te maken, zodoende kun je heel eenvoudig aangeven wie er aanwezig was en zelfs waardering geven aan de geleverde inzet.

7

Wie rijdt er? Wie doet de was?

Het wordt straks mogelijk om in de Coach Amigo app schema’s te genereren waarbij het vervoer van alle spelers kan worden geregeld. Tja, en de was. Ook zo’n afspraak die wel wat coordinatie kan gebruiken. Gaan we dus ook toevoegen. Zo wordt het nog leuk ook.

En er komt ongetwijfeld meer!

Een beetje beweging kan geen kwaad. Dus we blijven ontwikkelen. Heb jij een goede suggestie, stuur ons een bericht, vinden we altijd leuk!