Laatste versie 3.0.2(0)

Stap 1 STAP 1

Voeg spelers toe

Ga onder menu naar jouw spelers en klik op de rode plus rechtsonder. Het invoermenu van een nieuwe speler verschijnt in beeld. Voeg roepnaam en foto toe. En voorkeurspositie(s). Vergeet niet op bewaar te tikken!
Stap 2 STAP 2

Zet jouw team op

Open het menu en ga je naar "maak een team". Je drukt op de grote rode plus rechts onderaan. Tik nu de naam van jouw club onder clubnaam. Wanneer je een naam invoert controleert Coach Amigo automatisch in de lijst van clubs.
Stap 3 STAP 3

Wedstrijd instellen

Ga onder menu naar wedstrijden. Tik op de rode plus rechtsonder. Type de naam van de tegenstander en geef de overige wedstrijdinformatie op. Je kunt hier bepalen hoe vaak je per helft gaat wisselen.
Stap 4 STAP 4

Zet je wisselschema op

(indien van toepassing natuurlijk!) In het wedstrijdmenu tik je "schema & opstelling" aan. Tik nu bij ieder wisselblok de spelers aan die je wilt laten spelen. Doe dit voor de 1e en 2e helft. Je kunt zelfs wisselblokken kopiƫren en plakken. Je ziet ook hoe lang iedere speler speeltijd krijgt...
Stap 5 STAP 5

Maak de opstellingen

Tik in "schema & opstelling" bovenin op "opstelling". Je spelers kun je nu met behulp van de automatische opstellingen (rechtsonder) plaatsen op het veld. Je kunt de spelers ook slepen naar een andere positie om verder te fine-tunen.
Stap 6 STAP 6

Speel de wedstrijd!

Ga onder menu naar wedstrijden. Tik op de wedstrijd welke je hebt ingesteld, vervolgens tik je op "ga naar wedstrijd". Je kunt nu onderin de wedstrijd starten ... Je wissels worden op tijd aangegeven en je kunt goals, assists eenvoudig bijhouden.