Start nu
NL | EN
v3.1.1(0)

Agenda-link plaatsen en synchroniseren

Wanneer je op Voetbal.nl de agenda link hebt aangeschaft kun je deze ook gebruiken in Coach Amigo. Coach Amigo zal na het plaatsen van de link automatisch je wedstrijden binnenhalen en plaatsen in je wedstrijdoverzicht. Wanneer je je teaminstellingen al hebt ingesteld zullen deze nieuwe wedstrijden ook direct van de juiste setup voorzien zijn. Klaar om te spelen!

Het plaatsen van de kalender-link gaat als volgt:

• Zorg dat je het juiste team & juiste periode hebt geactiveerd!
  • Kopieer de link in de e-mail die je van Voetbal.nl hebt ontvangen (deze krijg je na aanschaf in de Voetbal.nl app)
  • Ga naar “Externe koppeling” (te vinden onderaan bij “jouw team”) en zet de edit-modus aan door op het potloodje te drukken
  • Plak deze link in het daartoe bestemde veld (tik in het veld “externe koppelingslink”)
  • Bevestig door op het vinkje rechtsboven te drukken
  • Druk op synchroniseer

Nu zal Coach Amigo zijn agenda synchroniseren met die van Voetbal.nl, Wacht tot onderin het scherm “synchronisatie uitgevoerd” vermeld staat. De app geeft aan welke veranderingen er zijn toegepast.

Je kunt naar je wedstrijdoverzicht gaan en aanpassingen aan de geïmporteerde wedstrijden maken.

Extra info: belangrijk over de agenda-link:

Er zijn twee soorten accounts bij de Voetbal.nl app:
1)-accounts waarbij de gebruiker ook lid is van de KNVB
2)-accounts waarbij de gebruiker geen lid is van de KNVB

Je kunt nu beide type agenda-links gebruiken!​

Bij het eerste type account krijgt men een, na aanschaf van de agenda van een team, een link toegestuurd met daarin het woord “ical-person” erin verwerkt (zoiets als dit: https://data.sportlink.com/data/ical-person?token= ****). Deze link werkt niet in Coach Amigo. En hebben we tijdelijk geblokkeerd om geen vreemd ogende, niet bruikbare wedstrijden te importeren.

Bij het tweede type account krijg je een anders geformatteerde link, met het woord “ical-team” erin verwerkt (zoiets als dit: https://data.sportlink.com/data/ical-team?token= ****). Deze link werkt wel in Coach Amigo.

Zaak is dus de agenda link aan te schaffen in de voetbal.nl app wanneer je ingelogd bent met een account waarmee je niet al lid/speler/scheidsrechter of wat dan ook bekend bent binnen de KNVB. Heb je zo’n account niet: je kunt altijd een nieuw account aanmaken in de Voetbal.nl app!