Laatste versie 2.2.2(0)

Refresh een speler – Reset een wedstrijd

Speler refreshen

Wanneer je aanpassingen maakt bij een speler (naam, positie, foto e.d.) zul je deze aanpassingen niet direct terug zien in een reeds opgezette wedstrijd. Je kunt eenvoudig de aangepaste data bij een speler inladen door de speler te refreshen:

  • Tik op het fotootje of icoontje van de speler bij ‘schema’
  • Tik op het refresh-icoontje
  • Herhaal dit bij alle spelers welke je hebt aangepast

Deze aanpassingen gelden uiteraard alleen in de wedstrijd waar je dit zojuist hebt toegepast. Wanneer je alle wedstrijdinstellingen hebt gedaan bij alle toekomstige wedstrijden zul je dit dus overal moeten toepassen.

Een andere optie is om bij één wedstrijd alles te refreshen en vervolgens de instellingen van deze wedstrijd te kopiëren naar andere wedstrijden. Hoe je dat aanpakt leer je hier.

 

Wedstrijd resetten

Wanneer je aanpassingen maakt bij spelers, maar ook bij de voorkeursinstellingen bij jouw team is het een handig om reeds aangemaakte wedstrijden te resetten. Ze worden dan vanzelf voorzien alle nieuwe instellingen. Dit betekent wel dat eventuele opstellingen en wisselblokindelingen worden gewist naar de voorkeursinstelling.

Hoe je te werk gaat is als volgt:

  • Kies de wedstrijd
  • Tik op het bewerk-potloodje rechts bovenin
  • Scroll naar onder en tik op reset wedstrijd icoon
  • Kies ‘bevestig’

Zie ook de filmpjes voor verdere begeleiding.