De app voor amateur-coaches

Maak kennis met Coach Amigo: de leukste app voor amateur-coaches! Coach Amigo helpt je om wedstrijden voor te bereiden, opstellingen te maken, tactieken te bedenken. Om alle fans live mee te laten genieten van de wedstrijden met de Livestreams! En Coach Amigo helpt je een schat aan interessante statistieken te verzamelen!

Slide

Slide

Wedstrijden eenvoudig voorbereiden

Wanneer je je met Coach Amigo hebt voorbereid kun je tijdens de wedstrijd meer aandacht hebben voor jouw team. Coach Amigo geeft een seintje wanneer je van plan bent om te wisselen en geeft gelijk aan welke spelers. Maar je kunt ook verschillende formaties bewaren, raadplegen en toepassen. 

Alle fans leven live mee

Alles wat jij bijhoudt in de wedstrijd kan direct op de unieke Livestream worden geplaatst. Dat zorgt dat alle fans van het team nog meer gaan meeleven. Ook al staan ze niet langs de zijlijn: iedereen is er gewoon bij!

Slide

Slide

Compleet inzicht in jouw team en spelers

Wanneer de wedstrijd klaar is kun je op je gemak alle data die je hebt verzameld inkijken. Je kunt wedstrijden achteraf aanpassen, nieuwe toevoegen of verwijderen. Plaats wedstrijden in een periode om statistieken van ieder seizoen apart te kunnen inzien. 

Newest features

Verlengingen

Verlengingen

Verlengingen

Deel je team en werk samen

Je kunt een team eenvoudig delen met een andere coach, nodig deze simpelweg uit vanuit de app en deze coach komt er vanzelf bij. Jij bepaalt welke acties de coach allemaal mag doen met het team. 

Slide

Menu