Start nu!
NL | EN
v3.9.2

plezier = ontwikkeling

Fairplay levert (superveel) meer plezier en enthousiasme op. Inzetten op fairplay en plezier is daarmee de fijnste route om prestaties verbeteren. Voor coaches, trainers, teammanagers en spelers.

Coach Amigo is dé amigo voor coaches. Voor, tijdens en na de wedstrijd. Met livestreams en teampages die zorgen dat fans, ouders en vrienden zich nog meer verbonden voelen met het team. Met fijne apps voor Android, iOS en PC of Mac.

De groeifactor

Coach Amigo groeit. Zelfstandig. Maar onze deur staat open. We zijn altijd op zoek naar partijen om mee samen te werken. Daarbij staat de sport en het plezier dat samen sporten brengt centraal.

Tienduizenden coaches gebruiken de Coach Amigo app. Maar ook trainers, teambegeleiders en vele, vele fans van al die enthousiaste voetbalteams beleven meer voetbal dankzij Coach Amigo. Inmiddels noteren we ruim een miljoen livestream views per jaar! Voetbal verbindt, samen met Coach Amigo draag je hier flink aan bij.

Meer info over mogelijkheden tot samenwerking of sponsorship?

Stuur ons een e-mail: partnership@coachamigo.nl

Virgial & Nico
Founders Coach Amigo

Roadmap

Aanwezigheidsverzoek tool
[Ready for launch!]

Stuur spelers een e-mail of een appje met het verzoek om aan te geven of ze bij de wedstrijd (of training) aanwezig zijn. De statussen zie je direct terug in de wedstrijd. Werkt ook wanneer spelers niet zo met e-mail ‘bezig zijn’. Spelers (of hun ouders) hebben geen account nodig!

Uitgebreide statistieken [in ontwikkeling]

Er wordt heel veel verzameld binnen de Coach Amigo app. Al deze gegevens zullen op overzichtelijke wijze beschikbaar worden gemaakt. Ook zal de mogelijkheid ontstaan om zelf data met elkaar te vergelijken. Zo kun je spelers en teams heel gedetailleerd gaan volgen in hun ontwikkeling.

Club/Groep dashboard [in ontwikkeling]

Een club/teamgroep management-omgeving waar je teams kunt beheren en toewijzen aan coaches en assistenten. Spelers kun je beheren en toekennen aan de selecties van teams. En uiteraard creëren coaches samen met alle gegevens een waanzinnig statistieken-board.

Tactics

Je zult straks looplijnen, pass-lijnen en meer tactische elementen in een tactics board kunnen uitwerken en tonen aan jouw spelers tijdens trainingen en wedstrijden. Of voorafgaand hieraan.

Fan-app

Speciaal voor de fans van jouw team. Hierin kunnen ze de live-stream volgen welke jij als coach beheert. Ze krijgen tijdens de wedstrijd de mogelijkheid om foto’s, video’s, opmerkingen en wat al niet toe te voegen aan deze live-stream. Zo ontstaat een geweldig wedstrijdverslag, de moeite waard om nog eens terug te kijken, te delen en meer.

Desktop-app [done]

Hier kun je met het genot van het grote scherm werken aan jouw opstellingen & tactieken. Ook zul je jouw team kunnen toewijzen aan een assistent-coach of alle data en statistieken analyseren welke je inmiddels hebt verzameld. Hier ga je naar de Coach Amigo desktop-app.

Schot-positie [done]

Geef bij goals, schoten op de paal of lat, of helemaal naast het doel aan waar de bal terecht kwam. Dit zal later ook weer terug gaan komen in de statistieken die je opbouwt met jouw spelers en team.

Verlengen + penalties [done]

Na de wedstrijd krijg je de mogelijkheid om te verlengen of een penalty-serie af te werken. Verlengingen kun je instellen in aantal minuten. Ook zul je kunnen aangeven waar exact de penalty in het doel of op de paal/lat belandt of naast is gegaan.

Team-pagina [done]

De team-pagina is de centrale plek van jouw team waar komende wedstrijden worden aangekondigd, waar de livestream altijd te vinden zal zijn. Zo hebben fans een plek om op terug te vallen, wanneer je bijvoorbeeld even vergeet om de livestream te delen. Jij bepaalt altijd of data wel of niet zichtbaar wordt.

Trainingen [done]

Mogelijkheid om trainingen op te zetten. Gelanceerd als zelfstandige app Trainer Amigo. Log in met je Coach Amigo account. Geef aan wie er wel of niet aanwezig is. En waardeer de individuele spelers-ontwikkeling.

Waarderingen [done]

Na de wedstrijd heb je de mogelijkheid om de inzet van spelers en team te waarderen. Dit doe je op basis van motivatie, skills, inzicht gebeuren. Of simpelweg algemeen, ben je nog sneller klaar. Dit waarderingssysteem is ook toegepast bij Trainer Amigo.

Jouw idee!

We hebben al veel bedacht en op de plank liggen, maar wellicht heb jij ook nog een waardevolle toevoeging aan het Coach Amigo platform: laat het ons gewoon even weten!