Start nu!
NL | EN
v3.7.3

De Coach Amigo
plezier = ontwikkeling visie

Het idee voor de Coach Amigo app is ooit ontstaan door onze persoonlijke ervaring dat zoiets eenvoudigs als ‘eerlijke speeltijdverdeling’ al snel in veel meer plezier en enthousiasme resulteert. En wij zagen (en zien) dat plezier simpelweg alles leuker maakt. Dat plezier daardoor ook prestaties verbetert. En uiteindelijk zorgt voor de beste ontwikkeling die je als coach en speler kan meemaken. Maar we hebben ook ervaren dat het best een gedoe is om zoiets eenvoudigs als ‘eerlijke speeltijdverdeling’ goed voor mekaar te krijgen.

Vanuit deze ‘plezier=ontwikkeling’ visie werken we al geruime tijd aan het platform dat Coach Amigo inmiddels is geworden. Met livestreams die zorgen dat fans, ouders, vrienden, opa’s en oma’s zich nog meer verbonden voelen met het team. Met handige apps voor Android, iOS en PC of Mac. Waarmee je als coach van alles kunt verzamelen en ontdekken.

Wat ooit is ontstaan vanuit de behoefte van ‘eerlijke speeltijdverdeling’ is gegroeid tot een volwassen platform waar niet alleen jeugdteams en -coaches blij van worden.

Wat gaan we morgen doen?

Met onze persoonlijke drive om Coach Amigo steeds verder te brengen zijn wij iedere dag aan de slag. En we hebben nog veel plannen op de plank liggen die we er de komende tijd vanaf willen halen.

Dankzij jouw steun wordt het alleen maar mooier!

Virgial & Nico
Founders Coach Amigo

Roadmap

Desktop-app [done]

Hier kun je met het genot van het grote scherm werken aan jouw opstellingen & tactieken. Ook zul je jouw team kunnen toewijzen aan een assistent-coach of alle data en statistieken analyseren welke je inmiddels hebt verzameld. Hier ga je naar de Coach Amigo desktop-app.

Schot-positie [done]

Geef bij goals, schoten op de paal of lat, of helemaal naast het doel aan waar de bal terecht kwam. Dit zal later ook weer terug gaan komen in de statistieken die je opbouwt met jouw spelers en team.

Verlengen + penalties [done]

Na de wedstrijd krijg je de mogelijkheid om te verlengen of een penalty-serie af te werken. Verlengingen kun je instellen in aantal minuten. Ook zul je kunnen aangeven waar exact de penalty in het doel of op de paal/lat belandt of naast is gegaan.

Team-pagina [done]

De team-pagina is de centrale plek van jouw team waar komende wedstrijden worden aangekondigd, waar de livestream altijd te vinden zal zijn. Zo hebben fans een plek om op terug te vallen, wanneer je bijvoorbeeld even vergeet om de livestream te delen. Jij bepaalt altijd of data wel of niet zichtbaar wordt.

Trainingen [done]

Mogelijkheid om trainingen op te zetten. Gelanceerd als zelfstandige app Trainer Amigo. Log in met je Coach Amigo account. Geef aan wie er wel of niet aanwezig is. En waardeer de individuele spelers-ontwikkeling.

Waarderingen [done]

Na de wedstrijd heb je de mogelijkheid om de inzet van spelers en team te waarderen. Dit doe je op basis van motivatie, skills, inzicht gebeuren. Of simpelweg algemeen, ben je nog sneller klaar. Dit waarderingssysteem is ook toegepast bij Trainer Amigo.

Uitgebreide statistieken [in ontwikkeling]

Er wordt heel veel verzameld binnen de Coach Amigo app. Al deze gegevens zullen op overzichtelijke wijze beschikbaar worden gemaakt. Ook zal de mogelijkheid ontstaan om zelf data met elkaar te vergelijken. Zo kun je spelers en teams heel gedetailleerd gaan volgen in hun ontwikkeling.

Club/Groep dashboard [in ontwikkeling]

Een club/teamgroep management-omgeving waar je teams kunt beheren en toewijzen aan coaches en assistenten. Spelers kun je beheren en toekennen aan de selecties van teams. En uiteraard creëren coaches samen met alle gegevens een waanzinnig statistieken-board.

Tactics

Je zult straks looplijnen, pass-lijnen en meer tactische elementen in een tactics board kunnen uitwerken en tonen aan jouw spelers tijdens trainingen en wedstrijden. Of voorafgaand hieraan.

Hockey

Voetbal is niet de enige sport welke gebruik kan maken van Coach Amigo. Een beetje hockey-coach kan met de huidige versie al uit de voeten, maar we zullen ons zeker gaan richten op een verdere uitwerking van Coach Amigo voor enthousiaste Hockey-coaches!

Fan-app

Speciaal voor de fans van jouw team. Hierin kunnen ze de live-stream volgen welke jij als coach beheert. Ze krijgen tijdens de wedstrijd de mogelijkheid om foto’s, video’s, opmerkingen en wat al niet toe te voegen aan deze live-stream. Zo ontstaat een geweldig wedstrijdverslag, de moeite waard om nog eens terug te kijken, te delen en meer.

Jouw idee!

We hebben al veel bedacht en op de plank liggen, maar wellicht heb jij ook nog een waardevolle toevoeging aan het Coach Amigo platform: laat het ons gewoon even weten!