Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Een team delen

Samenwerken is superhandig en leuker

Wanneer je met een team een Premium abonnement hebt kun je het team gaan delen. Degenen die je uitnodigt zullen ook van de Premium mogelijkheden gebruik kunnen maken.

Start met delen

Vul het e-mailadres in van de coach die je uit wilt nodigen. Bij voorkeur geef je een e-mailadres in waarmee deze persoon al een account heeft bij Coach Amigo. Zo houdt deze coach alle teams waar hij mee aan de slag kan bij elkaar in hetzelfde account. Is deze persoon nog niet bekend bij Coach Amigo? Dan zal deze, vanuit jouw uitnodiging, eenvoudig een persoonlijk account gaan creëren.

Nadat je de persoon hebt uitgenodigd wordt de uitnodiging zichtbaar in het dashboard. Voordat de uitnodiging wordt geaccepteerd zal hier “wachtend” als status worden weergegeven. Je kunt nu al wel de rol aanpassen: van assistent (standaard) naar manager.

De persoon die wordt uitgenodigd kan via e-mail accepteren. Of direct in het ‘Overige teams’-menu.

De eigenaar van het team kan op ieder moment de rol van degene met wie wordt gedeeld aanpassen.

Assistent of Manager

Er zijn twee verschillende rollen beschikbaar voor degenen met wie je het team deelt. Alleen jij, als eigenaar van het team, kunt deze rollen aanpassen. De rol van ‘Assistent’ is de rol met de minste mogelijkheden. De assistent kan door jou opgezette wedstrijden aanpassen en spelen. De rol van ‘Manager’ is flink uitgebreider: het managen van spelers en volledige controle over de wedstrijden is hierbij mogelijk.

Tijdens de wedstrijd

Met een Premium team kun je tijdens de wedstrijd naadloos samenwerken.

Heb jij een Premium team? Dan kunnen, tijdens een wedstrijd, meerdere coaches de controle hebben over de invoer van wedstrijd-events. De Coach Amigo servers zorgen dat samenwerkende coaches zo snel mogelijk gesynchroniseerd blijven met elkaar. De synchronisatie-tijd zal, naar gelang de kwaliteit van je internetverbinding, een tiental tot enkele tientallen seconden duren.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers
Icons/Premium/Color Created with Sketch.

Aanbevolen explainers

Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd
Spelers en Team-selectie
Livestream opzet