Laatste versie 3.0.2(0)

Terug naar Explainers

Een team delen

Samenwerken is nog leuker

Wanneer je met een team een Premium abonnement hebt kun je het team gaan delen. Degenen die je uitnodigt zullen ook van de Premium mogelijkheden gebruik kunnen maken.

Start met delen

Vul het e-mailadres in van de coach die je uit wilt nodigen. Bij voorkeur geef je een e-mailadres in waarmee deze persoon al een account heeft bij Coach Amigo. Zo houdt deze coach alle teams waar hij mee aan de slag kan bij elkaar in hetzelfde account. Is deze persoon nog niet bekend bij Coach Amigo? Dan zal deze, vanuit jouw uitnodiging, eenvoudig een persoonlijk account gaan creëren.

Nadat je de persoon hebt uitgenodigd wordt de uitnodiging zichtbaar in het dashboard. Voordat de uitnodiging wordt geaccepteerd zal hier “wachtend” als status worden weergegeven. Je kunt nu al wel de rol aanpassen: van assistent (standaard) naar manager.

De persoon die wordt uitgenodigd kan via e-mail accepteren. Of direct in het ‘Overige teams’-menu.

De eigenaar van het team kan op ieder moment de rol van degene met wie wordt gedeeld aanpassen.

Assistent of Manager

Er zijn twee verschillende rollen beschikbaar voor degenen met wie je het team deelt. Alleen jij, als eigenaar van het team, kunt deze rollen aanpassen. De rol van ‘Assistent’ is de rol met de minste mogelijkheden. De assistent kan door jou opgezette wedstrijden aanpassen en spelen. De rol van ‘Manager’ is flink uitgebreider: het managen van spelers en volledige controle over de wedstrijden is hierbij mogelijk.

Tijdens de wedstrijd

Tijdens de wedstrijd kun je de controle overnemen.

Wanneer een wedstrijd wordt gespeeld kan één coach de controle hebben over de invoer van wedstrijd-events. Wanneer een wedstrijd wordt geopend zal Coach Amigo eerst controleren of ook een andere Coach met de wedstrijd actief beheert. Wanneer dit zo is zal Coach Amigo vragen of je de controle over de wedstrijd wel of niet over wilt nemen. Je kunt ook de tijdlijn bekijken, zonder de controle over te nemen. 

Kies links om de wedstrijd over te nemen. Kies rechts om de wedstrijd te bekijken, zonder controle.

Wil je alsnog de controle overnemen druk dan op het rode wedstrijdpanel onderin het scherm of op de wedstrijdbal ‘naar de wedstrijd’.