Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

De Livestream

Welke instellingen zijn er voor de Coach?

De Livestream is één van de unieke features van Coach Amigo. Terwijl jij als coach gebeurtenissen eenvoudig invoert en daarmee bewaart om later in te kunnen zien, kunnen alle fans direct genieten van een echt live verslag van de wedstrijd. Ze leven direct mee met alle mooie acties en doelpunten. Het is volledig aan jou: hou je de Livestream gesloten of staat de Livestream open voor de fans?

Open of dicht?

Zet de switch om en er wordt een unieke Livestream-pagina voor de wedstrijd aangemaakt. Deze Livestream-pagina kun je nu delen, zodat fans de wedstrijd live kunnen volgen.

Druk op het icoon en check zelf de Livestream. Zo zie jij wat het publiek ziet.

Staat alles klaar dan kun je de Livestream delen. Dat kun je ruim van tevoren doen, of kort voor de wedstrijd, maakt niet uit. 

Hier kun je een aantal opties bepalen over hoe de Livestream wordt getoond.

Het leuk om te zien hoeveel fans naar de Livestream hebben gekeken. Iedere week weer meer?

Toon de formatie/opstelling
Geef aan of je de formatie zichtbaar wilt maken voor de bezoekers van de Livestream. De formatie die getoond wordt komt overeen met wat je in de wedstrijdopzet hebt bepaald.

Toon de wissels op Livestream
Alle wissels zijn voor jou als coach zichtbaar, maar wellicht wil je ze niet delen met het publiek.

Toon portretten op Livestream
Jij of de club zal toestemming moeten vragen om de foto’s van de spelers ook te tonen op de Livestream. Wanneer je geen foto’s wilt tonen zullen fans shirt met rugnummer zien.

Notitie toevoegen
Hier kun je een bericht plaatsen gericht aan de bezoekers van de Livestream. Wil je een notitie maken maar deze niet tonen aan de fans, plaats dan een notitie onderaan in het wedstrijdoverzicht.

Opties icoontjes

Wat doen die kleine icoontjes daar?

In het wedstrijdoverzicht zie je drie kleine icoontjes staan naast de knop waar je de instellingen van de Livestream mee oproept. Deze 3 icoontjes geven aan voor welke Livestream-instellingen jij hebt gekozen: formatie tonen, portretten tonen en het tonen van de wissels. Waarbij groen aangeeft dat je dit hebt aangezet en grijs uiteraard aangeeft dat het niet wordt getoond op de Livestream.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd
Spelers en Team-selectie
Livestream opzet