Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Check dit:

Voorbereiden en spelen

Wedstrijd voorbereiden

Voeg spelers toe aan je teamselectie

Het toevoegen van spelers aan je teamselectie (bij menu ‘spelers’) zorgt ervoor dat deze spelers vanzelf in iedere nieuwe wedstrijd worden meegenomen. Iedere wedstrijd kun je eventuele gastspelers erbij plaatsen.

Druk op de rode plus en zet een wedstrijd op

Ga naar wedstrijden. Druk op de rode plus om een wedstrijd op te zetten. Selecteer een tegenstander, vul de wedstrijdgegevens in, kies voor ‘standaard teaminstellingen‘ en je ga verder.

Maak je basisopstelling

Tijdens het opzetten van de wedstrijd kun je in het laatste scherm de opstelling (en formatie) van je team bepalen. Sleep spelers in en uit het veld, of over elkaar … Vergeet niet te bewaren!

Wedstrijd spelen en bijhouden

Open de wedstrijd en druk op start

Je opent de wedstrijd en vervolgens druk je op de groene button met het fluitje. De tijd loopt. Ook op de Livestream, wanneer deze open staat.

Druk op clubshirt (of speler) om events toe te voegen

Je kunt heel veel verschillende type gebeurtenissen toevoegen. Deze kun je ook toewijzen aan spelers. Je kunt ze direct en achteraf bewerken of verwijderen.

Druk op teamscore om doelpunten toe te voegen

Druk op de score van jouw of het andere team. Nu kun je de doelpuntenmaker en assist-gever toewijzen. Premium gebruikers kunnen zelfs exact aangeven waar de bal in het doel ging.

Klaar? Beëindig de wedstrijd.

Congrats! Je hebt het onder de knie én in de vingers. Beëindig de wedstrijd door op het groene fluitje te drukken. Bevestig dit door op ‘einde wedstrijd’ te drukken op het eindscherm. Nu wordt de wedstrijd afgesloten en toegevoegd aan de statistieken.

Wedstrijd verwijderen
(of reset)

Je kunt een wedstrijd altijd terugzetten naar de begin instellingen. Maar je kunt deze ook volledig verwijderen.

Wedstrijd achteraf aanpassen
(of invoeren)

Je kunt de wedstrijdgebeurtenissen altijd aanpassen, ook al is de wedstrijd afgesloten. Je kunt ook een wedstrijd direct en snel achteraf invoeren.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Spelers en Team-selectie
Team Pagina
Icons/Premium/Color Created with Sketch.
Team-instellingen