Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Wedstrijd bijhouden: goals

Voer doelpunten van jouw team en de tegenstander in

Tijdens de wedstrijd kun je van alles bijhouden met Coach Amigo. Die data kun je later op allerlei mogelijk manieren zelf achteraf weer terugzien in de statistieken. Maar je kunt ook een Livestream starten en zo alle fans realtime op de hoogte houden.

We hebben het in deze explainer over de volgende events welke je kunt invoeren:

Goal invoeren voor jouw team

Druk op de score welke hoort bij jouw team. Speel je thuis vind je deze aan de linkerkant en speel je een uitwedstrijd dan staat de score van jouw team rechts.

Het goal-panel verschijnt onderin het scherm. Hiermee kun je alles instellen. Wanneer je nu op het groene vinkje drukt wordt er direct een goal bewaard op de tijdlijn.

Maar je kunt veel meer invoeren, wel zo leuk, maar nooit verplicht (je kunt altijd achteraf meer specificaties toevoegen, zelfs wanneer de wedstrijd is afgesloten). Wil je meer invoeren? Lees dan verder…

De goal-invoer begint met het kiezen van de doelpuntenmaker. Kies het linker spelers-icoon (Doelpuntenmaker). Nu kun je in het veld de doelpuntenmaker kiezen.

Nu kun je de assist-gever aanwijzen, druk hiertoe in het panel op het rechter spelers-icoon (Assist speler). Nu kun je in het veld de assist-gever kiezen. 

Geef de specificaties van de goal in, druk hiertoe op het icoon onderin het goal-panel (Details). Een extra (detail-)panel verschijnt.

Nu kun je het type goal kiezen. En eventueel de minuut wijzigen waarin de goal werd gescoord. Wanneer je met een Premium team werkt kun je zelfs aangeven in het goaltje waar precies de bal in het doel ging. 

Je zult jouw keuzes telkens in het goal-panel direct verwerkt zien.

Wanneer je nu op het groene vinkje drukt zal de goal op de tijdlijn worden weggeschreven. Met het rode kruisje annuleer je de invoer en wordt er niets bewaard.

Goal invoeren voor tegenstander

Wanneer je op de score welke hoort bij de tegenstander drukt, verschijnt direct het goal-(detail)panel op je scherm.

Ook hier kun je verdere specificaties van de goal invoeren, met als verschil dat je geen speler aan de goal kunt toewijzen. Wanneer je met een Premium team werkt kun je zelfs aangeven in het goaltje waar precies de bal in het doel ging. Druk op het groene vinkje en de goal wordt bewaard op de tijdlijn

Aanpassen en verwijderen

Aanpassen van goals, wissels en events

Op de tijdslijn druk je op het event welke je wilt aanpassen. Het events-panel opent. Je kunt nu instellingen kiezen op de wijze zoals eerder in deze explainer beschreven. 

Verwijderen van goals, wissels en events

Op de tijdslijn veeg je het event welke je wilt verwijderen naar links. Kies vervolgens “verwijder” en je zult zien dat het event verdwijnt van de tijdslijn.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Livestream opzet
Premium codes
Icons/Premium/Color Created with Sketch.
Tijd beheren in wedstrijd