Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Wedstrijd bijhouden: wissels

Hoe eenvoudig alle wissels bij en registreer speeltijd van iedere speler

Tijdens de wedstrijd kun je van alles bijhouden met Coach Amigo. Die data kun je later op allerlei mogelijk manieren zelf achteraf weer terugzien in de statistieken. Maar je kunt ook een Livestream starten en zo alle fans realtime op de hoogte houden.

We hebben het in deze explainer over de volgende events welke je kunt invoeren:

Wisselen spelers

Wisselen is eenvoudig: druk (en houdt vast) op de speler welke je wilt wisselen. Sleep deze speler nu precies boven de speler waarmee je wilt wisselen. Laat nu los.  

Je zult zien dat spelers worden omgewisseld. Wanneer je wisselt met een speler welke op de bank zit zul je ook automatisch een wisselmoment op de tijdslijn geplaatst zien. Dit kun je zien door onderin het scherm op “tijdslijn” te drukken. 

Standaard staat het wisselbeleid uit: op deze manier voer je tijdens de wedstrijd handmatig je wissels door.

Controleer deze instelling vooraf in het wedstrijdoverzicht scherm. Lees hier meer wanneer je juist wel wilt werken met wisselbeleid (wissel-assistentie)

Aanpassen en verwijderen

Aanpassen van goals, wissels en events

Op de tijdslijn druk je op het event welke je wilt aanpassen. Het events-panel opent. Je kunt nu instellingen kiezen op de wijze zoals eerder in deze explainer beschreven. 

Verwijderen van goals, wissels en events

Op de tijdslijn veeg je het event welke je wilt verwijderen naar links. Kies vervolgens “verwijder” en je zult zien dat het event verdwijnt van de tijdslijn.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd
Livestream opzet
Wedstrijd bijhouden: goals