Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Team-instellingen

Het recept voor iedere nieuwe wedstrijd

De instellingen die je hier maakt vormen de basis van alle nieuw op te zetten wedstrijden. Met hoeveel spelers je speelt, hoeveel wedstrijddelen een wedstrijd bevat, jouw voorkeursformatie. Maar ook of je wel of niet met de wissel-assistent werkt en hoe je de Livestream precies wilt gebruiken.

Basis-instellingen aanpassen

Wanneer je bovenin het scherm op het edit-potlood drukt beland je in het scherm met de basis-instellingen van dit team. 

Je kunt het shirtje bewerken om zo nauwkeurig mogelijk het team te vertegenwoordigen.

Klik op de drie puntjes achter de clubnaam. Nu kun je zoeken naar een bestaande club, wij doen ons best om steeds meer bonden en clubs toe te voegen. Je kunt overigens ook een willekeurige naam opgeven welke jij wenst.

Teamnummer, divisie en relatiecode zijn optionele invulvelden. De relatiecode is bijvoorbeeld het nummer van de bond behorende bij dit team. Wanneer je het team wilt verwijderen druk dan op het verwijder-icoon onderin het scherm.

Wissel-assistent of geen wissel-assistent, dat is de vraag

Zet de wissel-assistent aan wanneer je hiermee wilt werken

Je kunt ervoor kiezen om met wissel-assistentie de wedstrijden te spelen. Dit betekent dat je een wisselschema kunt opstellen met bijbehorende formaties. De wissel-assistent geeft tijdens de wedstrijd aan wanneer je van plan bent om te wisselen. De geplande wissels kun je hiermee eenvoudig doorvoeren. Lees hier meer over het opzetten van wissel-assistentie.

De Livestream: je doet het voor de fans!

Wanneer je de Livestream hier aanzet zal automatisch voor iedere nieuwe wedstrijd een Livestream worden aangemaakt. Uiteraard inclusief de voorkeuren welke je hebt aangegeven. Lees hier meer over de Livestream.

In één keer alle wedstrijden in de agenda

De kalenderlink biedt de mogelijkheid om de agenda van de voetbal.nl-app in te laden. De wedstrijden die nog te spelen zijn worden geïmporteerd. Reeds gespeelde wedstrijden worden niet geïmporteerd, voeg deze eventueel handmatig toe wanneer je het seizoen compleet wilt hebben. Lees hier meer over de kalenderlink.

Werk samen door het team te delen (Premium)

Een team kan gedeeld worden met meerdere personen. Alleen de eigenaar van het team kan het delen initiëren. Lees hier meer over alle mogelijkheden om het team te delen.

Organiseer alle wedstrijden met perioden

Op de desktop-app is ook de knop ‘perioden’ zichtbaar. Hier kun je nieuwe perioden aanmaken en bestaande perioden aanpassen. Lees hier meer over alle mogelijkheden van het werken met perioden.

En hup! Naar een ander team!

Wanneer je een ander team wilt gaan managen kies je hier uit alle teams welke jij tot je beschikking hebt. Dat kunnen teams zijn waarvan jij het eigenaarschap hebt, maar ook teams welke met jou gedeeld zijn. Daarbij kun je hier een nieuw team aanmaken.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd
Spelers en Team-selectie
Livestream opzet