Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Nieuw seizoen starten

Start je met hetzelfde team of een nieuw team?

Wanneer je een nieuw seizoen wilt starten is de eerste vraag: start je met een nieuw team (bijvoorbeeld JO11 in plaats van JO9) of ga je met hetzelfde team een nieuw seizoen beginnen?

Wanneer je met een nieuw team start maak je simpelweg een nieuw team aan en ga je daarmee verder. En wanneer je met hetzelfde team aan de slag blijft maak je eenvoudig een nieuwe periode aan. Kies hieronder de route die voor jou geldt en ontdek hoe je het aanpakt!

Ik hou hetzelfde team

Je blijft hetzelfde team coachen: onder 15-3 blijft volgend jaar ook onder 15-3 (onder 15-4 mag ook). Volg de explainer hoe je een nieuw seizoen start met gebruik van een nieuwe periode.

Ik start met een nieuw team

Je begint volgend seizoen met een nieuw team. onder 15 wordt onder 17 bijvoorbeeld. Of je krijgt een extra team onder je hoede. Start dan met het opzetten van een nieuw team!

Transfer Premium abonnement

Het kan zijn dat je Premium hebt aangeschaft op het team dat je voorgaand seizoen hebt gecoacht. Premium kun je eens per maand switchen naar een ander team in jouw account. Hiertoe zal binnenkort een ‘doe-het-zelf-switch’ worden geplaatst in de app. Maar voor nu stuur je simpelweg een e-mailtje naar support. Geef duidelijk aan op welk team Premium verwijderd wordt en op welk team je het vervolgens geplaatst wilt hebben. 

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Spelers en Team-selectie
Team Pagina
Icons/Premium/Color Created with Sketch.
Team-instellingen