Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Statistieken

Je kunt veel verschillende statistieken raadplegen. Voor je spelers, maar ook voor jouw team. De snelste manier om ze te raadplegen vind je bij “Team” en vervolgens “Statistieken”.

Selecteer type wedstrijden

Bovenaan het statistieken-dashboard staan 3 knoppen waarmee je de verschillende wedstrijdtypen in de geselecteerde periode wel of niet mee laat tellen in de berekende statistieken. Je kunt alle combinaties maken met competitie-, beker- en  vriendschappelijke wedstrijden. 

Selecteer perioden

Rechts bovenin druk je op “selecteer perioden”. Nu kun je één of meerdere perioden selecteren om de statistieken op te baseren. Deze keuze kan altijd weer worden aangepast. Wanneer je slechts één periode hebt aangemaakt zal deze knop niet werken.

Geen statistieken zichtbaar?

Wanneer je nog geen spelers aan je team-selectie hebt toegewezen zullen er nog geen statistieken te zen zijn voor spelers. Je ziet dan een slotje staan. Lees hier meer over spelers en team-selectie. 

Eerst een globaal overzicht

In het statistieken-dashboard zie je direct een aantal gegevens gepresenteerd. De sterren geven de gemiddelde team-waardering aan. De cirkel met kleuren toont in verhouding het aantal gewonnen, gelijkgespeelde en verloren wedstrijden. Het percentage is gebaseerd op het aantal gewonnen wedstrijden in relatie tot het totaal aantal gespeelde wedstrijden.

Scroll naar onder en je ziet het totaal aantal doelpunten voor en tegen van jouw team. En de recente wedstrijdvorm: aan de linkerzijde de oudste en rechts de laatste wedstrijd.

De diepte in

Je kunt nu dieper in de statistieken duiken door te kiezen voor topscorers, assists, speeltijd, wedstrijd-evenementen, speler-statistieken en waarderingen. Topscorers en assists spreken voor zich. 

Speeltijd

Hier krijg je een helder inzicht in hoeveel speeltijd spelers hebben gehad. Met behulp van de buttons bovenaan kun je aangeven welke wedstrijd-statussen worden weergegeven in het overzicht: gespeeld, wissel, afwezig (gemeld), onbekend (kan bij wedstrijden gespeeld in oudere versies zijn ontstaan).

Switch tussen percentuele weergave of in werkelijke wedstrijdminuten. Bij percentuele weergave worden de percentages berekend met als vertrekpunt alle mogelijke wedstrijdminuten van de door het team gespeelde wedstrijden. Ook zie je de gemiddelde speeltijd van jouw spelers in het regeltje eronder staan.

Wanneer een speler tijdens 3 wedstrijden (van 90 minuten) opgeteld 155 minuten heeft meegedaan wordt de berekening als volgt: 155/270=57% gespeeld. Daarmee is de speler 43% van de tijd wisselspeler geweest.

Bij werkelijke wedstrijdminuten wordt de voorgaande berekening achterwege gelaten en de werkelijke minuten ‘gespeeld’ en ‘wissel’ in de balk achter de speler weergegeven. Afwezigheid wordt nooit als wedstrijd-status getoond bij weergave in minuten.

Druk op “A” om de spelerslijst op naam te rangschikken. Wanneer je op het klokje drukt zullen de spelers worden gerangschikt op speeltijd, waarbij degenen met de meeste speeltijd als eerste worden getoond.

Wedstrijd-gebeurtenissen

Bovenin zie je direct het aantal schoten, doelpunten, assists en wordt aangegeven waar de schoten werden geplaatst. Scroll om de totalen van type doelpunten en alle wedstrijdevenementen te raadplegen.

Spelers teamstatistieken

Hier wordt een beknopt overzicht getoond van een aantal speler-statistieken: aantal keer aanwezig, aantal kaarten, assists, doelpunten en totaal aantal speelminuten. 

Speler overzichten

Druk op het spelers-balk en je opent de statistieken specifiek voor deze speler. Alle gegevens die aan deze speler tijdens wedstrijden zijn toegewezen zul je hier in een helder overzicht kunnen raadplegen. 

Team waarderingen

De gemiddelde waardering over het totaal aantal geselecteerde wedstrijden voor jouw team. Maar ook het gemiddelde van alle tegenstanders die je hebt gewaardeerd. Je ziet in kleine tekst bij hoeveel wedstrijden je een waardering hebt ingegeven. 

Speler waarderingen

Druk op individuele speler-waarderingen om de gemiddelden per speler te bekijken. Je kunt per speler ook de specifieke kenmerken bekijken (Mentaliteit, Fysiek, Technische vaardigheden en Tactische vaardigheden) druk op de spelers-balk en deze zal openklappen. 

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Een team delen
Icons/Premium/Color Created with Sketch.
Een toernooi
Livestream opzet