Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Wedstrijden archiveren en verwijderen

Het wedstrijdoverzicht

Druk op de knop ‘wedstrijden’ en je belandt in het overzicht van alle wedstrijden die jouw team heeft gespeeld en nog moet gaan spelen. 

Switch tussen ‘wedstrijden’ en ‘gearchiveerd’

Bovenaan de lijst met wedstrijden bevinden zich de knoppen ‘wedstrijden’ en ‘gearchiveerd’. Druk op ‘gearchiveerd’ om de lijst met gearchiveerde wedstrijden te zien. Gearchiveerde wedstrijden worden gewoon meegeteld in de statistieken van de huidige periode. Door wedstrijden te archiveren hou je de lijst met wedstrijden meer overzichtelijk. 

Als eerste worden de gespeelde wedstrijden getoond. In eerste instantie zie je er 3, druk op ‘toon alle’ om de volledige lijst gespeelde wedstrijden te zien. De getallen tussen de haakjes geven aan hoeveel wedstrijden dit onderdeel bevat. 

Archiveren van een wedstrijd

Een wedstrijd kun je archiveren door op de wedstrijd met je vinger naar links te vegen. Nu verschijnt de knop ‘archiveren’. Wanneer je hier nu op drukt zal de wedstrijd worden verplaatst naar de lijst met gearchiveerde wedstrijden. De wedstrijd blijft gewoon meetellen in de statistieken.

Een nog niet gespeelde wedstrijd kun je overigens wel direct verwijderen!

Verwijderen van een gearchiveerde wedstrijd

Een gespeelde wedstrijd kan alleen worden verwijderd wanneer hij is gearchiveerd. Switch bovenin het scherm naar de lijst met gearchiveerde wedstrijden. Veeg met je vinger naar links op de wedstrijd die je wilt verwijderen. Nu verschijnen de knoppen ‘verwijder’ en ‘haal uit archief’. Druk op ‘verwijder’ en de wedstrijd zal voorgoed verdwijnen. De wedstrijd zal nu ook niet meer meetellen in de statistieken.

Je kunt een wedstrijd ook terugplaatsen in het wedstrijdoverzicht door op ‘haal uit archief’ te drukken.

Status van een wedstrijd (wolkje)

Je kunt aan de kleur van het wolkje zien wat de status van een wedstrijd is op de servers. Groen betekent dat de wedstrijd volledig in sync is met onze servers. Blauw geeft aan dat de wedstrijd in sync is, maar dat er een wijziging vanaf de server is doorgekomen (je ziet dus in één oogopslag welke wedstrijden werden aangepast). Een grijs wolkje betekent dat de wedstrijd alleen lokaal staat en nog niet is gesynchroniseerd met de servers.

Periodes

Het is praktisch en eenvoudig om wedstrijden te verzamelen in ‘periodes’, denk aan een nieuw seizoen of een toernooi. Dankzij het gebruik van periodes hou je overzicht en kun je statistieken separaat bekijken. Lees hier meer over periodes.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Nieuw seizoen starten: welke route
Nieuw team opzetten
Periodes aanmaken en gebruiken