Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Met je club aan de slag met Coach Amigo

(of groep met teams)

Momenteel ontwikkelt Coach Amigo “The Clubhouse”, het centrale platform waarmee een club of team-groep een kleine of grote hoeveelheid spelers, teams en trainingsselecties kan beheren en analyseren. 

Tot de lancering van The Clubhouse kun je als club (of groep met teams) al aan de slag met Coach Amigo (+ Trainer Amigo) en starten met het opbouwen van statistieken van spelers, teams en trainingen. Vanuit één centraal punt. 

Het club-account

Het basisprincipe: werken vanuit één account waarin alle spelers, teams en trainingsselecties gecreëerd worden. Dit account gaan we zodoende het “club-account” noemen. Vanuit dit club-account deel je teams en trainingsselecties eenvoudig met alle betreffende coaches, trainers, assistenten en teammanagers.

De teams dienen Premium te zijn om met anderen te kunnen delen. Je vindt in onze shop van welke kortingen je als club of team-groep profiteert wanneer je direct meerdere teams Premium maakt.

Wil je meer weten? Neem even contact met ons op!

Starten met het club-account

Wellicht werk je al met Coach Amigo en heb je één of meerdere Premium-teams in je account. Je kunt beslissen om dit account als club-account te beschouwen en alle verdere spelers, teams en trainingsselecties hier te creëren.

Je kunt uiteraard ook starten met een nieuw account. Wat je keuze ook is, wanneer je aan de slag bent: vraag ons even om het maximaal aantal te creëren teams in jouw account te verhogen.

Creëer de spelers

Ga naar ‘spelers’ en start met het creëren van alle spelers. Of vul je de huidige spelerslijst aan met de nieuwe.

Druk op de rode plus om een speler te creëren. Later zul je de spelers toewijzen aan een team in de team-selectie.

Meer over het creëren van spelers:

Creëer de teams

Ga naar ‘instellingen’ en kies ‘jouw teams’. Kun je niet genoeg teams aanmaken? Laat het ons even weten.

Start met het creëren van een team door op de rode plus te drukken. Later zul je het team kunnen delen met coaches, assistenten en team-managers.

Meer over het creëren van teams:

Maak teamselecties

Een team activeer je op het dashboard of bij ‘instellingen’ en dan ‘jouw teams’. 

Ga vervolgens bij dit team naar spelers en druk nu bij iedere speler die in deze teamselectie hoort op het shirtje achter de naam. Het shirtje kleurt in de clubkleuren, nu behoort deze speler tot de teamselectie en zal deze bij iedere nieuw in te stellen wedstrijd worden opgenomen. 

Spelers kun je eenvoudig opzoeken door boven het scherm de zoektool te gebruiken, handig bij lange spelerslijsten. 

Maak de teams Premium

Voordat je nu het team kunt delen maak je het team Premium. Kopieer hiervoor de Premium code en plaats deze bij “team”. Scroll naar beneden en kies hier “Premium code toepassen”. Je leest hier mee over het activeren van Premium codes.

Meer over het activeren van Premium codes:

Teams delen

Na het activeren van de Premium code is het team klaar om te delen: ga nu naar ‘team’ en kies ‘delen’. Je ziet dat het (club-)account is aangegeven als ‘eigenaar’ van dit team.

Vul het e-mailadres in van de coach, assistent of teammanager die je bij dit team wilt aanwijzen. Wil je dat de genodigde veel met het team kan doen? Geef deze dan, direct na het versturen van de uitnodiging, de rol “Manager”.

Degene die wordt uitgenodigd zal vanuit de uitnodigings-e-mail direct een account kunnen aanmaken en starten met het met hem/haar gedeelde team. Wanneer de genodigde al een Coach Amigo-account heeft kun je bij voorkeur het daarbij gebruikte e-mailadres aanhouden. Zo krijgt deze persoon in de app een melding om het team te managen.

Creëer trainingsselecties

Voor het creëren en beheren van trainingsselecties kun je in de mobiele Trainer Amigo-app inloggen met het club-account. We werken aan een web-versie van Trainer Amigo

Druk op trainingsselecties (menu onderin: selectie) voor een overzicht van de in jouw account aanwezige selecties.

Door op de rode plus te drukken maak je een nieuwe selectie aan. Je activeert deze vervolgens door erop te drukken, het groene vinkje kleurt ter indicatie dat deze trainingsselectie is geactiveerd.

Trainingsselecties delen

Voeg spelers toe aan de trainingsselectie

Ga naar “spelers” en druk op het trainingssymbool achter de naam van een speler. Het icoon kleurt en zo weet je dat de speler is toegevoegd aan de selectie.

Trainingsselectie delen

Iedere trainer die met Trainer Amigo gaat werken zal volledig toegang (full acces) ingeschakeld moeten hebben in zijn account. Geen probleem, want wanneer je met een club-account gaat werken bieden we extra Trainer Amigo full-acces aan (ieder Premium team is éénmaal extra Trainer Amigo full acces), daardoor kun je meer trainers uitnodigen om te werken met een trainingsselectie en Trainer Amigo.

Nodig iedere trainer uit en laat ons weten welke trainers dit zijn, dan wordt dit automatisch voor de trainers ingesteld.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers
Icons/Premium/Color Created with Sketch.

Aanbevolen explainers

Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd
Spelers en Team-selectie
Livestream opzet