Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Waarderingen geven

Snel en eenvoudig waarderingen geven aan spelers en teams

Wanneer je een premium team hebt kun je waarderingen gaan geven na een wedstrijd. Spelers en teams kun je een algemene waardering geven of meer gedetailleerd op 4 specifieke kenmerken. Deze waarderingen kun je uiteraard ook terugvinden bij de teamstatistieken, zodat je een mooi inzicht krijgt. Het werkt eenvoudig: je zult razendsnel waarderingen geven aan teams en spelers.

Na het laatste fluitsignaal

Wanneer een wedstrijd is beëindigd zul je in het menu onderin het scherm een ster ontdekken. Druk hierop om naar ‘waarderen’ te gaan. Overigens zul je waarderingen ook tegenkomen in de desktop-app.

Teams waarderen

Druk nu simpelweg op een van de sterren en het panel zal actief worden. Wanneer je blijft drukken op een ster zul je ontdekken dat deze verandert van een volle ster naar een halve en geen ster. Doordrukken zal dit herhalen. Druk op het kleine kruisje rechts om de waardering te wissen.

Waarderen op kenmerken

Voor meer gedetailleerde waarderingen op specifieke kenmerken (Mentaliteit, Fysiek, Technische vaardigheden en Tactische vaardigheden) druk je op het ‘toon meer’ icoon rechts in het panel. Je kunt hier kiezen om 1 of meerdere kenmerken te waarderen. 

Wanneer geen waardering wordt toegekend zal deze niet worden meegenomen in de statistieken.

Bewaar jouw waarderingen

Wanneer je klaar bent dien je alles te bewaren. Druk hiertoe op het groene vinkje rechts onderin het scherm.

Spelers waarderen

Wanneer je spelers wilt waarderen druk je (mobiel) op ‘Individuele spelerswaarderingen’. Je krijgt de volledige lijst van wedstrijdspelers te zien. Druk nu wederom op een van de sterren en het panel zal actief worden. Wanneer je blijft drukken op de ster zul je ontdekken dat deze verandert van een volle ster naar een halve en geen ster.

Bewaar jouw waarderingen

Wanneer je klaar bent dien je alles te bewaren. Druk hiertoe op het groene vinkje rechts onderin het scherm.

Statistieken ‘waarderingen’

Ga naar ‘team’ onderin het scherm en kies ‘statistieken’. Kies rechts bovenin het scherm bij perioden over welke perioden je de statistieken wilt gaan bekijken. Een selectie van meerdere perioden is mogelijk. Sluit het perioden selectiepanel. Bovenin het scherm kun je nu eventueel meerdere wedstrijdtypen selecteren of de-selecteren.

Scroll naar beneden en druk op ‘waarderingen’. De statistieken van toegekende waarderingen wordt geopend.

Totaal aantal wedstrijden

Je zult bovenaan een totaal aantal wedstrijden zien staan. Dit aantal wedstrijden geeft aan binnen hoeveel wedstrijden er gekeken wordt naar toegekende waarderingen. Bij ieder team en iedere speler staat aangegeven bij hoeveel wedstrijden aan het team of aan de speler een waardering is toegekend

Individuele spelerswaarderingen

Druk op ‘Individuele spelerswaarderingen’ (mobiel) om naar jouw spelerslijst te gaan met de waarderingen die zijn toegekend. 

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers
Icons/Premium/Color Created with Sketch.

Aanbevolen explainers

Achteraf een wedstrijd bewerken
Premium codes
Icons/Premium/Color Created with Sketch.
Waarderingen geven
Icons/Premium/Color Created with Sketch.