Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Een (beker)toernooi bijhouden

Zo hou je statistieken netjes gescheiden

Wanneer jouw team gaat deelnemen aan een (beker)toernooi kun je wedstrijden aanmaken en deze het label ‘vriendschappelijk’ of ‘beker’ meegegeven. Maar er is een fijnere manier om een (beker)toernooi bij te houden. Hieronder leggen we uit hoe je een (beker)toernooi perfect bij kunt houden door een nieuwe periode hiervoor te gebruiken. Bijkomend voordeel: zo zijn ook alle gegevens en statistieken volledig zelfstandig te bekijken.

Stap 1

Maak een nieuwe periode aan

In de mobiele app ga je naar wedstrijden en tik je rechts bovenin het scherm op ‘Perioden’. Je kunt het perioden-overzicht ook oproepen direct vanaf het dashboard. Vervolgens druk je op het instellingen icoon links onderin het scherm (desktop: op het potloodje drukken). 

Nu kun je op de rode plus drukken rechts onderin. Een nieuwe periode wordt aangemaakt.

Vervolgens geef je een passende naam op voor deze nieuwe periode. Druk op het groene vinkje om de periode te bewaren.

Sluit het aanpassen door op het instellingen icoon te drukken (Mobiel: links onderin – Desktop: links bovenin).

Activeer de nieuwe periode en bevestig met het groene vinkje.

Stap 2

Wedstrijden

Handmatig wedstrijden toevoegen
Je kunt nu handmatig nieuwe wedstrijden opzetten. Hier lees je hoe je dat doet. Wanneer je een kalenderlink gebruikt voor competitie- en bekerwedstrijden kun je de bekerwedstrijden handmatig verplaatsen naar de nieuw aangemaakte periode.

Even checken Coach!

Wanneer je op device 1 een nieuwe periode hebt aangemaakt en geactiveerd betekent dit niet dat dit automatisch ook geactiveerd staat op device 2. Ieder device kan afzonderlijk een team of periode activeren. Let er dus op dat je de juiste periode ook op het andere apparaat activeert. 

Dit geldt natuurlijk ook bij degenen met wie het team eventueel hebt gedeeld (Premium? Lees hier meer over delen van je team).

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd
Statistieken
Aanwezigheidsverzoek tool
Icons/Premium/Color Created with Sketch.