Start nu!
NL | EN
v3.9.2
Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Wisselbeleid
assistentie tijdens wedstrijd

Heb jij wisselbeleid ingeschakeld en opgezet voor de wedstrijd? Dan zal Coach Amigo jou tijdens de wedstrijd de wissels tonen welke jij vooraf hebt bedacht. Ook ontvang je handige meldingen wanneer de door jou geplande wisselmomenten in aantocht zijn. Het is aan jou of en wanneer je deze wissels daadwerkelijk wilt doorvoeren.

Het gebruik van wisselbeleid is optioneel: standaard staat wisselbeleid uit en wissel je tijdens de wedstrijd door spelers over elkaar heen te slepen.

Wisselbeleid tijdens wedstrijd

Druk op de knop en de wissels worden doorgevoerd!

Tijdens het wisselmoment kun jij de geplande wissels echt doorvoeren door op OK (groene vinkje) te drukken. Zo komen de spelers van het nieuwe spelersblok daadwerkelijk op het wedstrijdveld te staan. Je krijgt een seintje wanneer het volgende wisselmoment eraan komt.

Seintje: coach-moment komt eraan!

Coach Amigo geeft 1 minuut van tevoren een seintje zodat jij en jouw spelers ruim de tijd hebben zich klaar te maken.

Wisselmoment tijdens de wedstrijd

Tijdens de wedstrijd krijg je een seintje wanneer een wisselmoment in aantocht is. Coach Amigo leidt je vanzelf naar het menu ‘wissels’ waar je het volgende spelersblok kunt doorvoeren. Het volgend spelersblok is herkenbaar aan de blauw-rode pijlen.

Wanneer het menu ‘wissels’ opent wordt de actuele speelminuut gebruikt als moment waarop je de wissels op de tijdlijn gaat doorvoeren. Dit kun je aanpassen door op het klokje te drukken.

Voer wissels door: de spelers worden op het veld geplaatst!

Wisselmoment in de pauze

In de pauze kun je het volgende wisselblok doorvoeren. Na het doorvoeren zie je de wissels doorgevoerd op het wedstrijdveld. Alles staat nu klaar voor de het volgende wedstrijddeel. Wissels worden pas geplaatst op de tijdlijn wanneer je de wedstrijd weer start. Zo kun je op je gemak nog (extra) wijzigingen aanbrengen.

Het wisselmoment in de rust: voer de geplande wissels door.

De wissels zijn pas te zien op de tijdlijn wanneer de wedstrijd weer wordt gestart.

Icons/Forward/Black Created with Sketch. Alle explainers

Aanbevolen explainers

Wedstrijd bijhouden: wissels
Wisselbeleid tijdens wedstrijd
Voorbereiden en spelen: eerste wedstrijd