Start nu!
NL | EN
v3.6.8

Explainers

Ontdek hoe Coach Amigo werkt met de Basic team mogelijkheden of ga de diepte in met de Premium team explainers.

Is Coach Amigo “moeilijk”?

Wanneer je start met Coach Amigo bedenk je dan: niets moet, alles mag. Dus je ‘moet’ niet met een Livestream te werken, je ‘moet’ ook niet met de wissel-assistentie aan de slag.
  • Maak gewoon jouw spelers aan,
  • voeg ze toe aan de selectie van jouw team,
  • zet een wedstrijdje op,
  • en start deze om te oefenen!
Bedenk je dat je een wedstrijd kunt weggooien of kunt ‘herstarten’. Erg handig om het in je vingers te krijgen. Coach Amigo zorgt dat je alles eenvoudig voorbereidt, jeugdcoaches kunnen eerlijk gaan wisselen, alles blijft bewaard en je kunt statistieken inzien. En dan hebben we het nog niet eens over de livestream!

Hoeveel teams kan ik aanmaken in Coach Amigo?

Je kunt één team tegelijkertijd managen. Maar! Ben je ook coach van een ander voetbalteam? Dan kun je tot 3 teams tegelijk in jouw account aanmaken. Je kunt altijd teams verwijderen om een nieuw team aan te kunnen gaan maken. Wanneer je een premium team hebt kun je een mailtje aan support sturen om meer teams in jouw account te kunnen aanmaken. Bij 1 Premium team wordt dit verhoogd naar 6.. Het maximum aantal teams is uitgezonderd van de teams met welke jij bent gedeeld.

Kan ik mijn team op een ander device bekijken?

Wanneer je spelers en een voetbalteam hebt aangemaakt binnen Coach Amigo wil je graag dat alles bewaard blijft. Dus wanneer je telefoon voor de voetbal wedstrijd even zoek is: geen probleem! Alles wordt veilig gesynchroniseerd met onze servers. Grijp gewoon de eerste de beste telefoon die je ziet en log in met jouw account (uiteraard na het installeren van de app). En voila: je kunt gewoon direct aan de slag. Alles wordt netjes ingeladen. Alsof er niets gebeurd is. Je kunt ook met 2 telefoons of met je desktop tegelijk inloggen, wanneer je een premium team hebt.

Wie zit er achter de ontwikkeling van Coach Amigo?

Goede vraag! “Achter” Coach Amigo staat voornamelijk het team van Free amigos. Dat zijn een paar vakidioten op het gebied van app- en webontwikkeling. En daarnaast zijn het keigoede ontwerpers en aardige mensen. Coach Amigo is een volledig zelfstandig en onafhankelijk platform.

Werkt Coach Amigo ook in andere talen?

Coach Amigo is niet alleen gelanceerd in het Nederlands, maar ook in het Engels. Wil je de app gebruiken in het Engels: ga in het menu naar “instellingen” en vervolgens “app instellingen” en verander de voorkeurstaal. Easy does it zeggen we dan maar.

Wat kost Coach Amigo?

Coach Amigo is gratis en blijft altijd gratis met een Basic team. Wij willen graag dat voetballen leuk is voor iedereen. En daar helpt Coach Amigo graag bij. Wil je meer? Dat kan ook. Maak je team dan Premium. Daardoor krijg je er een grote berg superleuke features bij. Zo kun je bijvoorbeeld volledig gebruik maken van de Desktop app! Check hier alles over Basic teams en Premium teams.

Op welke apparaten kan ik Coach Amigo gebruiken?

Coach Amigo is ontwikkeld voor iOS (iPhone) en Android devices. Wij adviseren iOS versie 11 en hoger. En iPhones 7 en nieuwere modellen. Android werkt bij versie 9 (Pie) en hoger. Er wordt continu gewerkt aan verbeteringen, loop je tegen een foutje aan: laat het ons even weten! Dan gaan wij het fixen.

We hebben ook een versie voor op je desktop. De volle functionaliteiten daarvan krijg je wanneer je jouw team Premium maakt.

Moet ik de Livestream gebruiken?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt het jezelf makkelijk maken door bijvoorbeeld alleen met de opstellingen en de wisselassistentie te werken. Je kunt er ook voor kiezen om wel events (alleen doelpunten bijvoorbeeld) te noteren op de stream, maar de Livestream niet aan te zetten, dan hou je dus alles bij. Maar deel je verder niets. It’s up to you.

Kalenderlink Voetbal.nl, werkt het?

Je kunt een kalenderlink plaatsen en daarmee automatisch het wedstrijdprogramma in Coach Amigo laden. Wanneer er aanpassingen zijn in het programma kun je in het wedstrijdoverzicht (of bij ’teams’) even op synchroniseren drukken, dan worden de aanpassingen verwerkt.

De juiste link om te plaatsen vind je in de e-mail van Voetbal.nl. Deze e-mail ontvang je na aanschaf van de kalender in de Voetbal.nl app.
De link is als volgt geformatteerd: https://data.sportlink.com/ical-team?token=letters1234567890cijfers987 of https://data.sportlink.com/ical-person?token=letters1234567890cijfers987

Zie ook het voorbeeld hieronder:

De link is beschikbaar voor Nederlandse coaches. Andere landen volgen later.